van der Meer Reklame, Burgum

Van der Meer Reklame Burgum


handgeschilderd letterfont Durk van der Meer 1953

Afficheontwerp Durk van der Meer 1953

Over het bedrijf

Wegens gewijzigde werkzaamheden zijn we beperkt beschikbaar.

Maandag, dinsdag en woensdag: gesloten

Do. 8.30-12.00 / 13.00-17.00

Vr. 8.15-12.00

Za-Zo : gesloten

Geen particuliere verkoop

Als kleine jongen zag ik de kunst van het reclametekenen af van mijn vader. Met zijn eindeloze geduld schilderde hij alle reclame nog met de hand op reclameborden, auto’s, vrachtauto’s, bedrijfsloodsen, plezierboten, sponsorborden, naambordjes enz. 

Mijn vader, Durk van der Meer, startte zijn reclamebedrijf in 1960 op de Noordersingel in Burgum. Na mijn middelbare schooltijd en een korte inwerkperiode nam ik, Haye, in 1993 het bedrijf over. Gelijk met de overname van het bedrijf  introduceerde ik het digitale ontwerpen en printen. Er kwam een splinternieuwe Roland snijplotter die vanaf dat moment letters in stickermateriaal plotte.   

Het bedrijf groeide en in 1996 verhuisde Van der Meer Reklame naar de Oppedijk van Veenweg 20 te Burgum aan het Prinses Margriet kanaal. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd aan de Hannelswei 15 in Burgum.

In de loop van de jaren heb ik me gespecialiseerd in auto- en bedrijfswagenbelettering, gevelreclame, reclameborden, interieur reclame en carwrapping. Met oog voor de allerbeste kwaliteit, mooie ontwerpen en een flexibele instelling heb ik al heel wat klanten weten te overtuigen. Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden. Ik ontwerp, voer uit en beplak echt alles!

Roland SC545EX Large Format Printer - Van der Meer Reklame Burgum

De Roland SC545EX Large Format Printer